Værksted

Vi stræber efter at være en af de bedste i Nordjylland, derfor varetager vi alle arbejdsopgaver på vores værksted i Hjallerup med stor omhu og dedikation.

Værksted i Nordjylland

Uanset om du benytter dig af maskiner til privat eller erhverv, er det vigtigt, at du som kunde vælger et værksted, som du kan stole på, når maskinerne skal til service. Hos HSM er vi eksperter i at optimere og håndtere maskiner til mange forskellige brancher.
Vi sætter en ære i, at vi som værksted i Nordjylland kan varetage mangeartede opgaver, hvorfor du uanset opgave altid er velkommen til at lægge vejen forbi vores værksted på den fysiske adresse Navervej 1 i Hjallerup eller kontakte os telefonisk på 22 63 79 01.

Smed Nordjylland

Hos vores smedefirma stræber vi efter at løfte arbejdsopgaverne i fællesskab, hvorfor vores team er sammensat af mange kyndige hænder, der både består af maskintekniker og uddannede smede. Det allervigtigste for os er, at vi stiller vores håndelag og ekspertise til rådighed uanset hvilken opgave, du som kunde ønsker klaret.

Vi udvikler og fremstiller specialprodukter efter dit behov, for vores smedeværksted er indstillet med det nyeste udstyr, der er klar til at fabrikere samt optimere dit produkt og din maskine. Personalet på vores værksted har stor ekspertise og erfaring indenfor højstyrkestål og bearbejdning, derfor kan vi ligeledes udvikle og fremstille specialprodukter efter dine ønsker.

Leder du med andre ord efter en kyndig smed i Nordjylland, bør du ikke tøve med at kontakte vores smedeværksted, for vi vil med glæde hjælpe med at løse din næste opgave. Desuden tager vi med glæde hånd om reparation af entreprenør-, industri- og landbrugsmaskiner.

Maskinservice

Trænger dine maskiner eller produkter til at blive endnu mere slidstærke, bør du opsøge vores smedefirma. Vores smede er blandt andet specialister i pålægning af hårdmetal, hvilket medvirker til at forlænge levetiden på sliddele, hvilket er en økonomisk fordel for dig, din virksomhed og dine maskiner.

Vi stræber efter at være en af de bedste i Nordjylland, derfor varetager vi alle arbejdsopgaver på vores værksted i Hjallerup med stor omhu og dedikation. Det betyder, at du ikke skal tøve med at kontakte virksomhedens ejer, Tom Hesselborg, for erfaringsrig vejledning til dit produkt. Tom har over 20 års erfaring i branchen, hvorfor han med garanti kan udlægge den bedste handlingsplan for service mv. af din maskine.

Kontakt os

Skal du have optimeret, repareret eller styrket dine produkter og maskiner, kan du med fordel kontakte os. Vi tager hånd om mange forskellige opgaver på vores smedeværksted.

Uanset dine ønsker og forespørgsler opfordrer vi dig til at give os et kald på 22 63 79 01 eller skrive til os på mail: tom@hsm-vaerksted.dk.

Se vores arbejde