Serviceeftersyn

Kontakt os allerede i dag og book tid til det næste lovpligtige serviceeftersyn på jeres maskiner.

Serviceeftersyn af maskiner, trailer, lastbil og traktor

Rettidig omhu og regelmæssige serviceeftersyn på dine maskiner, trailere, lastbiler, traktorer og andet mekanisk udstyr er med til at holde sikkerheden i top. Hos HSM Hjallerup kan vi hjælpe dig med de årlige, lovpligtige eftersyn på alle former for entreprenør-, landbrugs- og industrimaskiner. Kontakt os i dag, og få efterset jeres maskiner og andet udstyr, før uheldet er ude.

Maskiner, der virker som de skal, og ikke er lige ved at gå i stykker, er en vigtig faktor for jeres egen og jeres medarbejderes sikkerhed. Derfor skal der indført lovpligtige, årlige serviceeftersyn på mange af de maskiner, der bruges inden for landbrug, industri og entreprenørbranchen.

Sikkerhedseftersyn af trailer, lastbil, traktor og maskiner

Netop her i Vendsyssel ligger vi hos HSM ideelt for alle virksomheder i området, som har brug for at få foretaget sådanne årlige sikkerhedseftersyn. Vi har stor ekspertise inden for både landbrugs-, entreprenør- og industrimaskiner, og kan gennemgå dem nøje efter Arbejdstilsynets bekendtgørelser.

Fordi vi bor lige i nærheden, kan vi tilrettelægge serviceeftersynet af jeres trailer, lastbil, traktor og maskiner, så det bliver lagt præcist lige der, hvor det giver jer færrest udfordringer i en travl, hektisk hverdag. Eller vi kan aftale et tidspunkt, hvor det passer jer, at komme forbi med maskinen.

Så er du sikker på, at ingen kommer til skade, og problemerne kan blive opdaget i tide. Derved undgår du dyre uheld, som skaber alvorlige skader på maskinen, og måske tager flere dage at reparere.

Så det er ikke kun for jeres egen og medarbejdernes sikkerhed, at det årlige serviceeftersyn er en god investering. Det kan også spare jer for forsinkelser, tabte ordrer, mistet omsætning og sure kunder, at få gået jeres maskiner efter regelmæssigt.

Vælg en lokal samarbejdspartner til serviceeftersyn på jeres maskiner

I et travlt firma er det tit svært at undvære maskinerne i hverdagen. Derfor er det vigtigt at finde en lokal samarbejdspartner, som kan stå for så mange af de lovpligtige, årlige serviceeftersyn som Arbejdstilsynet har indført for at høje sikkerheden på danske arbejdspladser.

For skal du undvære maskinen i flere dage, fordi den skal køres til serviceeftersyn, eller gå og vente på, at firmaet som skal lave serviceeftersynet, finder helt til Vendsyssel, kan det hurtigt skabe udfordringer i hverdagen.

Book tid til det lovpligtige serviceeftersyn allerede i dag

Så kontakt os allerede i dag og book tid til det næste lovpligtige serviceeftersyn på jeres maskiner. Vi kan også lave en fast, løbende aftale, så vi kommer helt automatisk, når det er tid til, at maskinen skal efterses. Så slipper du for at huske på det selv, og undgår dyre bøder, hvis Arbejdstilsynet opdager, at du ikke har fået efterset dine maskiner, som du skal.

Vi har åbnet alle hverdage fra 7-16. Så det er bare at ringe på 22 63 79 01, og få booket tid til serviceeftersynet.

Se vores arbejde