Reservedele

Vi har kort sagt alt det mest almindelige og oftest behøvede inden for reservedele.

Alt i reservedele og forbrugsstoffer

Har du brug for reservedele eller forbrugsstoffer til dine maskiner inden for landbrug, industri eller entreprenørmateriel, har vi oftest det på lager, du lige står og mangler. Så kan du få klaret problemet med det samme, og du ikke behøver ikke stoppe arbejdet. Kontakt os i dag, få den reservedel, du har brug for, og kom hurtigt videre med dagens opgaver.

Selv en lille bitte skrue eller møtrik kan sætte en stor maskine i stå. Det kan også være, der mangler et smøremiddel eller andet forbrugsstof. Har du travlt og nok at lave med maskinen, er det surt, hvis du skal vente i flere dage, før den rigtige reservedel eller det rigtige forbrugsstof kommer frem.

Sådan behøver det heldigvis ikke at være, hvis du tager fat i os hos HSM. Vi har et stort og meget bredt lager af reservedele og forbrugsstoffer til landbrugs-, industri- og entreprenørmaskiner, ligesom vi har stort set alt inden for hydraulik og hydraulikslanger.

Værktøj- og reservedelslager i Nordjylland

Vi har kort sagt alt det mest almindelige og oftest behøvede inden for reservedele, samt masser af forskellige former for jern, gevindstål, bolte, elartikler og andre praktiske smådele, som du kan komme til at mangle. Har du brug for en skræddersyet specialdel i jern, kan vi oftest lave den til dig på vores smedeværksted.

Vi forhandler også et stort udvalg af forbrugsstoffer som f.eks. olie og smøremidler fra Q8, samt Milwaukee værktøj og arbejdstøj fra Blåkläder.

Derudover forhandler vi

  • Jern, stål og diverse metaldele fra Sanistål
  • Reservedele og forbrugsstoffer til landbruget fra Kramp
  • Hydraulikslanger, -koblinger og -cylindere fra Indunorm
  • Værktøj, befæstelse, elmateriel mv. fra Berner
  • Og meget andet

Så næsten uanset hvad du har brug for inden for reservedele og forbrugsstoffer til entreprenør- og landbrugsmaskiner, samt maskiner og andet materiel i industrien, kan du få det hos os.

Lagerchefen har 30 års erfaring

Det vi ikke har, eller umiddelbart kan finde hos vores leverandører, kan vi oftest skaffe hurtigt alligevel. For Jan, vores lagerchef, har mere end 30 års erfaring med reservedele, forbrugsstoffer, jern, metal, værktøj og så videre til industri, landbrug og entreprenørbranchen.

Så tit kan han finde den helt rigtige del, det helt materiale eller det helt særlige specialværktøj gennem hans store netværk, og mange års erfaring med at skaffe de mest utrolige ting.
Så selv om du måske ikke forventer det, kan vi oftest hjælpe dig alligevel.

Den flinke smed i Hjallerup

Så uanset hvilket udstyr eller hvilken maskine, du mangler en reservedel eller et vigtigt forbrugsstof til, er det bare at kontakte HSM Reservedele. Vi har åbent alle hverdage fra 7-16 og lørdag fra 8-12.

Det er bare at ringe på 22 63 79 01 eller kigge forbi – så er vi på sagen.

Se vores arbejde