Reparation af maskiner

Vi sætter en ære i konstant at hæve vores faglighed og kundetilfredshed, hvorfor vi altid sørger for, at vores kunder føler sig tilpasse hos os.

Reparation af entreprenør-, industri- og landsbrugsmaskiner

Har du en maskine, der benyttes til enten entreprenør, industri eller landbrug, som trænger til at blive repareret af kyndige hænder? Så er du kommet til det rette sted, for vi er hos HSM eksperter i at håndtere og optimere maskiner til mange forskellige brancher.
Vi vægter dine specifikke ønsker højt, derfor vil vi altid være behjælpelige med forslag til reparation og forbedring af dine maskiner. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller yderligere rådgivning.

Maskinservice i Nordjylland

Vi sætter en ære i konstant at hæve vores faglighed og kundetilfredshed, hvorfor vi altid sørger for, at vores kunder føler sig tilpasse hos os. Her kan alle komme og få løst enhver opgave. Leder du efter maskinservice nær Aalborg, kan du let køre nordpå hos os i Hjallerup på under 30 minutter.

Vores tidligere firma, Hesselborg Smede- & Maskinservice, har de seneste otte år været lokalforankret i Klokkerholm, men grundet stigende arbejdsopgaver og pladsmangel startede vi i 2021 nyt eventyr med et endnu større værksted i Nordjylland, og i den sammenhæng ændrede vi navn til HSM.

Selvom navnet er ændret på vores virksomhed i Nordjylland, er vores kerneværdier de samme, hvilket betyder, at vi under at hjælpe og servicere med mangeartet maskinarbejde. Det kan vi, fordi vi har en stærk tilknytning til samarbejdspartnere, der blandt andet er eksperter i at reparere landbrugsmaskiner såsom traktorer.

Med andre ord varetager vi et væld af opgaver indenfor maskinarbejde, hvortil vi forstærker os med kompetencer gennem samarbejdspartnere, og vi samler regningen hos os. På den måde overskueliggør vi processen for dig som kunde, og samtidig hæver vi slutresultatet på bedste vis. Med andre ord kan vores værksted med flere kyndige maskinteknikere både reparere, servicere og udføre lovpligtige eftersyn på alle former for entreprenør-, landbrugs- og industrimaskiner og yderligere lastbiler, kraner, hejs mv.

Service af entreprenør-, industri- og landbrugsmaskiner

Når du kontakter vores værksted nær Aalborg, nærmere Hjallerup, kan du vide dig sikker på, at vi, som din næste maskintekniker, varetager enhver opgave indenfor maskinservice med fokus på kvalitet og funktionalitet. Det skyldes, at vi er et stærkt uddannet personale, hvor faglighed og dedikation til vores arbejdsopgaver går op i en højere enhed.

Vores personale består blandt andet af flere uddannede smede, og vi er ikke bleg for at kalde os eksperter indenfor højstyrkestål og bearbejdning heraf. I den forbindelse indeholder vores værksted i Nordjylland det nyeste udstyr, således vi kan fabrikere dit ønskede produkt af højeste kvalitet.

Står du med én eller flere maskiner, der trænger til forbedringer, kan du med fordel kontakte os. Vi varetager et væld af opgaver indenfor reparation af entreprenør-, industri- og landbrugsmaskiner. Uanset dine ønsker og forespørgsler opfordrer vi dig til at give os et kald på 22 63 79 01 eller skrive til os på mail: tom@hsm-vaerksted.dk

Se vores arbejde