Montage

Med vores mobile værksted kommer vi vidt omkring, og vi tilbyder service til dig, uanset hvor i landet du ønsker det.

Mobil montageafdeling i hele Europa

Hos HSM er vi eksperter i specialopgaver, således vi udvikler og fremstiller specielle produkter efter dine behov. Vi sætter en ære i at varetage mangeartede arbejdsopgaver på vores værksted og mobile værksted, hvorfor du altid kontakte os med specielle forespørgsler og ønsker.

Mobilt værksted

Vi har efterhånden erhvervet os flere års erfaring med en mobilt værksted. Med vores mobile værksted kommer vi vidt omkring, og vi tilbyder service til dig, uanset hvor i landet du ønsker det.

Vores montagehold har haft opgaver rundt i hele landet, og derudover varetager vi også opgaver i Europa.

Selvom vores montagehold kan tage hånd om mange forskellige opgaver, omhandler montage holdets opgaver typisk et produkt, som skal afleveres og monteres fra en producent. Det kan eksempelvis være at rejse produktionslinjer, samlebånd og fabrikslinjer.

I det mobile værksted har vi alt, hvad der skal bruges til at fremstille de ting, som skal bruges til opsætning af det produkt, vi er bestilt til at sætte op. Med andre ord betyder det, at vi tilbyder fleksible løsninger, der tilpasses den enkelte opgave.

Har du forespørgsler til vores mobile værksted kan kontakte os telefonisk på 22 63 79 01 eller skrive til os på mail: tom@hsm-vaerksted.dk

Se vores arbejde